Waterverzachter
van Aquarex

Kies voor een professionele waterverzachter van Aquarex.

Zachter water

Geniet van uw water en voorkom exzeem.

Minder verbruik

Verbruik minder water door het afstoppen van kalk.

Levensduur verlengend

Vaatwasser en wasmachines gaan langer mee.

Installatie waterverzachter

Verdeler van Europese en Amerikaanse merken

Aquarex heeft al 13 jaar ervaring in het verkopen, installeren en onderhouden van waterontharders. Bij ons kunt u waterverzachters bestellen van zowel Europese als Amerikaanse markt. Wij werken samen met de grootste fabrikanten waardoor wij een groot aanbod aan waterverzachters kunnen aanbieden.

Waterontharder installeren

Als u bij Aquarex een waterontharder koopt, dan staan wij in voor de installatie. Onze professionele werknemers leveren de waterverzachter en verzorgen de installatie zodat die meteen bruikbaar is en u van de voordelen kunt genieten.

Mocht u interesse hebben in een waterontharder dan kunt u altijd een offerte aanvragen. De gepaste waterverzachter vinden is namelijk niet zo simpel. U moet rekening houden met de plaats waar die gebruikt zal worden, bijvoorbeeld in een bedrijf, school of bij u thuis. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat de waterhardheid is in uw regio. Als u die informatie doorstuurt, maken wij een offerte op.

Mocht u een wateranalyse wensen voordat u overgaat tot een aankoop, dan kan dat ook. Na aankoop staan wij in voor de levering van uw nieuwe waterontharder. Ook de installatie ervan nemen wij op ons. Wij sturen enkel ervaren vakmensen om een vlotte installatie te garanderen.

  • Garantie. Bij aankoop van een van onze Viessmann-waterverzachters, is er een garantie van 15 jaar aan verbonden.
  • Groepsaankoop. Bij Aquarex is een groepsaankoop van waterverzachters mogelijk. Wij hebben enkele extra’s waarvan u kunt profiteren. Een daarvan is de gratis installatie van de waterontharder ter waarde van 200 euro.

 

Download ons Magazine

Na het invullen van je e-mail kan u ons magazine downloaden

You have Successfully Subscribed!

Download ons Magazine

Na het invullen van je e-mail kan u ons regenwater magazine downloaden.

You have Successfully Subscribed!