Waterverzachter
van Aquarex

Kies voor een professionele waterverzachter van Aquarex.

Zachter water

Geniet van uw water en voorkom exzeem.

Minder verbruik

Verbruik minder water door het afstoppen van kalk.

Levensduur verlengend

Vaatwasser en wasmachines gaan langer mee.

Waterverzachters

Verdeler van Europese en Amerikaanse merken

Aquarex is de enige verdeler in België die alle waterverzachters van de Europese en Amerikaanse markt aanbiedt.  Zodat er voor iedere klant een perfecte oplossing kan aangeboden worden en dit door de samenwerking met de grootste fabrikanten.

Zo kunnen we iedere klant elke dag 100% technisch bijstaan voor onderhoud en herstelling ook al komt het toestel niet van ons.

Verder zijn we ook dealer van Delta Waterontharders, Kinetico, Aquahome, Watergenius, BWT, Fleck, Erie, Minimax, Durlem, Aqua-Service, Kivu, Culligan, Ecowater, Bayard, North Star, Calex, Sumo… Ook voor industriële waterontharders voor bedrijven, appartementen, scholen, enz… kan u steeds bij ons terecht.

Zowel voor de aankoop, installatie of huur van een waterverzachter bent u bij Aquarex aan het juiste adres. Wij zijn dan ook overtuigd van de vele voordelen van een waterverzachterWenst u kennis te maken met ons gamma, downloadt vrijblijvend ons Aquarex magazine of klik hier voor een gratis offerte.

Hoe werkt een waterontharder?

Het water komt toe in de woning en rechtstreeks naar de waterontharder die onmiddellijk na de watermeter geplaatst wordt.Voor de waterontharder kan nog een filter geplaatst worden die mogelijke vuilresten zoals steengruis uit het water haalt.

Het leiding water komt toe in de ontharder en wordt door de harsen van de wateronharder gestuurd .Dit hars heeft als specifieke eigenschap dat het ionen kan uitwisselen. Zo trekken deze harsen calcium en magnesiumionen, aanwezig in het water, aan en houden deze vast, in ruil geven ze natriumionen af. Wanneer de harsen verzadigd zijn met calcium- en magneziumionen, gaat de waterontharder automatisch regenereren (op basis van waterverbruik en waterhardheid) d.m.v. van pekel.

Al deze regeneratie  gebeuren steeds in een opwaartse spoeling zodat u minimaal zout en water verbruikt.
 

Voordelen

van een waterverzachter of waterontharder

Z

Kalkvrije douchewanden

De douche en vooral de douchewand blijft kalkvrij zonder nadrogen. Tegels en voegen worden niet meer dof en zonder de ruwe kalkaanslag heeft vuil minder kans om te hechten.

Z

Warme dranken smaken beter

Op de website van het vermaarde Twinings geven ze advies voor de perfecte kop thee. Zacht water voorkomt het olieachtige laagje op koffie en thee.

Z

Elektrische toestellen gaan veel langer mee

Bij gebruik van kalkvrij water gaat een gasboiler eenvoudig 15 jaar mee terwijl deze bij gebruik van hard water na 2 jaar al niet meer optimaal werkt. Eenzelfde gaat op voor alle apparaten die water verwarmen.

Espressoapparaten, vaatwassers, waterkokers en vooral kokend-water-kranen blijven op zacht water langdurig goed werken zonder storingen.

Z

Lagere energie kosten

Onderzoek wijst uit dat u door zacht water flink op uw energiekosten (gas en elektra) kunt besparen. Bij een gemiddelde waterhardheid van 40F° bespaart een 4-persoons huishouden gemiddeld 180 euro per jaar.

Z

Bespaar op was en schoonmaakmiddelen

Minder hard poetsen omdat er geen nieuwe kalkaanslag meer ontstaat. Beter nog: bestaande kalkaanslag lost zelfs op. Daarbij komt nog dat er veel minder schoonmaakmiddelen nodig.

Eveneens onderzocht: het vlek-verwijderend vermogen van onthard water is maar liefst 100 keer groter dan bij hard water. Ook kunnen doseringen van wasmiddel gehalveerd worden.

Z

Gezondere huid

Het lijkt erop dat een waterontharder van Aquarex met name ook voordelen oplevert voor huidproblemen zoals eczeem.

Onderzoeken op dit gebied hebben nog niet kunnen aantonen of en waarom zacht water verlichting biedt.

Wat is de aankoopprijs van
een waterverzachter?

De prijs van een waterontharder wordt bepaald naargelang welk toestel past bij uw woning, appartement, bedrijf enz… maar ook de waterhardheid. Hierna is de kwaliteit van de waterontharder wat bepaalt.

Het belangrijkste bij de aankoop van een waterontharder is dat u steeds weet wat de waterontharder u na aankoop kost op vlak van water en zout.

recyclagepremie waterverzachter

Recyclagepremie

Indien u reeds in het bezit  bent van een bestaande waterontharder en u wenst deze te vervangen?

Geniet van een recyclage premie voor uw oude waterontharder van €99,00 t.e.m. €249,00

Onderhoud

van een waterverzachter of waterontharder

Aquares kan u in 2 verschillende paketten bestellen, nl. het Full service Aquares pack of het Self service pack! Nadat u éénmaal het pakket heeft aangekocht wordt u jaarlijks automatisch eraan herinnerd! 

Full service Aquares pack

N

1l Aquares

N

Interventie bezoek op afspraak door onze technici

N

Controle van de waterhardheid van uw water en uw toestel

N

Regenereren van de waterontharder met Aquares

N

1 jaar gratis online, onsite en telefonische support (012/21.02.03)

€87,45

incl. BTW

Self service pack

N

1l Aquares

N

Afgeleverd aan huis door B-Post

N

Hardheidstester F°

N

Set beschermingshandschoenen

N

Instructiegids of online handleiding
“klik hier”

N

1 jaar gratis online, onsite en telefonische support (012/21.02.03)

€58,30

incl. BTW

Download ons Magazine

Na het invullen van je e-mail kan u ons magazine downloaden

You have Successfully Subscribed!

Download ons Magazine

Na het invullen van je e-mail kan u ons regenwater magazine downloaden.

You have Successfully Subscribed!